ML  Motorlageret  - fordi det betaler sig!!

 - leverandør til det danske bilfolk

Startside
Op

 

 

Hvad skal jeg vælge  -  nyt, fabriksrenoverede eller brugt ?

Valget er dit, men vi vil gerne gøre opmærksom på nogle af de vigtigste overvejelser, du skal gøre dig, inden du vælger. 

Nyt og fabriksrenoverede bruges ofte i flæng, især når det gælder motorer, gearkasser og drivaksler. Det er for eksempel langt fra alle mærker, hvor det er muligt at købe nyt hos den originale forhandler. 

En af de første overvejelser man skal gøre sig, som ejer, før man vælger renoveret eller brugt er, hvor lang tid ønsker jeg at beholde min bil, og hvor stor en værdi har bilen. Har man en gammel eller ældre bil, som man kun ønsker at beholde i kort tid endnu, kan det at købe brugt være et glimrende alternativ. Det forudsætter dog, at det er muligt at finde en nyere motor i fornuftig stand. Der er ikke megen fidus i at skifte til en gammel brugt motor, der er lige så slidt eller defekt, som den der sidder i bilen. Endelig skal man overveje det faktum, at hvis man ønsker at sælge vil en brugt motor ikke påvirke bilens værdi, hvorimod en renoveret motor vil forøge salgsværdien af bilen.

Hvor skal jeg købe min motor?.  Vi vil naturligvis sige hos os, men der er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du køber enten som privat eller som værksted. Pas på med at købe en billig motor privat f.eks. gennem den blå avis (vi har gennem årene hørt nogle forfærdelige historier), du bør købe hos en professionel virksomhed, der har været i branchen i en årrække, der får du også en reel besked om varen.  

 

Link til Motor-siden: Motorer

Startside ] Op ]

E-mail : info@motorlageret.dk        Telefon: 44 65 51 77         Fax: 44 65 70 74

Motorlageret, Marielundvej 32, 2730 Herlev, Danmark

Send e-mail til info@motorlageret.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Copyright © 2007 Motorlageret   -  Senest opdateret: 20. februar 2016

Alle Priser på dette websted er bruttopriser eksklusive moms